XVII. Înlăturarea blocajelor mentale cu ajutorul subconştientului – Folosiţi forţa gândului

1.Orice problema are o soluţie. Răspunsul se găseşte chiar in întrebare. Înţelepciunea divina vi-l revelează daca o invocaţi cu încredere.
2.Obişnuinţa, crearea unui obicei, este rodul interacţiunii subconştientului cu conştientul. Din păcate, devenim deseori creaturi ale obişnuinţelor, ceea ce demonstrează cat de uluitoare este puterea subconştientului.
3.Repetand anumite ganduri sau actiuni, ele se impregneaza in subconstient, devenind automatisme.
4.Sunteti liberi sa alegeti un obicei bun sau unul rau. Controlul mintii sau rugaciunea, de exemplu, sunt obiceiuri benefice.
5.Daca intretineti cu incredere o imagine mentala, subconştientul o va manifesta cu siguranta.
6.Cand atentia se risipeste, concentati-va din nou asupra scopului propus. Faceti din aceasta un obicei. Astfel veti disciplina mintea.
7.Nici un obstacol exterior nu poate sta in calea reusitei dumneavoastra. Singura piedica o constituie mintea si lipsa de credinta.
8.Mentalul constient reprezinta aparatul foto, iar subconştientul – filmul pe care impregnati diferitele dorinte, imagini, idei.
9.Ghinionul este rezultatul neincrederii. Pentru a o inlatura, invocati inteligenta divina, rugati-o sa va calauzeasca in tot ceea ce faceti. Imaginati-va mereu ca dorinta vi s-a implinit.
10.Pentru a crea un nou obicei, trebuie mai intai sa fiti convinsi ca acesta este benefic. Daca doriti cu ardoare sa renuntati la un viciu, sunteti pe jumatate vindecati.
11.Ceea ce spun ceilalti nu va poate afecta decat prin intermediul propriilor dumneavoastra ganduri. Sunteti singurul creator al universului dumneavoastra launtric. Identificati-va mereu cu idealurile cele mai inalte, cu starea de armonie si fericire.
12.Alcoolismul provinde din dorinta ascunsa de a scapa de griji. Pentru a va elibera luptati cu tenacitate impotriva gandurilor distructive, saditi in minte idei de fericire, calm launtric si libertate nestanjenita.
13.Multe persoane sunt si vor ramane alcoolice din cauza ca refuza sa-si recunoasca viciul.
14.Subconştientul care v-a facut sclavii obiceiurilor rele este singurul care va poate elibera de acestea. Totul depinde de modul in care-i utilizati capacitatile extraordinare.
15.Imaginatia necontrolata v-a impins catre alcoolism. Acum folositi imaginatia creatoare pentru a va elibera de acest viciu.
16.Cand teama inchide poarta de acces la subconştient, numai credinta nezdruncinata in Dumnezeu o va deschide din nou.

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s