XV… Subconstientul si relatiile umane armonioase – Cum sa ne imbunatatim relatiile cu semenii?

1.Subconştientul este ca o banda magnetica ce înregistrează tot ce se petrece pentru a reproduce mai târziu toate gândurile in situaţiile vieţii. Dorind binele altora, va construiţi propriul dumneavoastră bine.

2.Ura si resentimentele sunt o adevărata otrava mentala. Nu doriţi răul nimănui, căci astfel va veţi face singuri rău. Sunteţi adevăraţii creatori ai destinului dumneavoastră, iar gândurile va sunt uneltele cu care construiţi acest destin.

3.Subconştientul va manifesta pentru dumneavoastră ceea ce gândiţi despre alţii. De aici rezulta regula de aur: gândiţi despre ceilalţi numai ce doriţi sa gândească aceştia despre dumneavoastră.

4.Daca inselati sau furati va pacaliti singuri, caci subconştientul inregistreaza vibratiile joase, negative ale faptelor dumneavoastra si in viitor veti suporta consecintele greselilor respective.

5.Faceti bine, fiti binevoitori, iubiti, caci tot ceea ce daruiti se va intoarce la dumneavoastra cu o supramasura.

6.Amintiti-va ca nimeni nu este vinovat de felul cum ganditi despre el. parerile dumneavoastra pot fi false, asa incat este necesar sa va controlati in permanenta mintea.

7.Urmariti sa va echilibrati din punct de vedere emotional, ca sa nu va mai afecteze cuvintele sau actiunile rele ale celorlalti. Fiecare are dreptul sa aiba o parere, asa cum si dmneavoastra aveti dreptul sa nu o luati in seama. Nu trebuie sa raniti pe nimeni prin dezaprobarea dumneavoastră.

8.Animalele percep intentiile rele ale oamenilor si de aceea ii ataca. Daca iubiti animalele acestea vor fi prietenoase si blande fata de dumneavoastra. Unii oameni sunt la fel de senzitivi ca animalele si reactioneaza agresiv cand percep anumite ganduri negative.

9.Conversatia interioara are proprietatea de a va amplifica la maxim sentimentele care, fiind resimtite de cel vizat, pot provoca reactii neasteptate.

10.Nu judecati pe nimeni, caci si altii va vor judeca pe dumneavoastra.

11.Doriti altora ceea ce ati dori pentru dumneavoastra. Aceasta este cheiai armonizarii relatiilor interumane.

12.Daca nu sunteti receptivi, parerea nimanui, oricat de jignitoare ar fi, nu poate sa va afecteze. Cand cineva va vorbeste cu rautate, spuneti-i: „Pacea lui Dumnezeu sa umple sufletul tau”.

13.Iubirea lui Dumnezeu sta la baza bunei intelegeri dintre oameni si se manifesta prin respect, compasiune, bunavoita, discretie.

14.Nimeni nu condamna un infirm, ci il trateaza cu compasiune si bunavointa. Cei care au mintea „infirma”, plina de prejudecati, au intr-adevar dreptul la compasiunea dumneavoastra. Urmariti sa-i intelegeti si-i veti ierta fara doar si poate.

15.Bucurati-va de succesul celorlalti si veti avea des parte de succes.

16.Nu exagerati cu spiritul de conciliere, nu va lasati impresionaţi de crize sau alte scene. Nu abdicaţi de la idealurile dumneavoastră. Urmăriţi mereu binele, nu acceptaţi niciodată sa faceţi rău cuiva.

2 comentarii

2 gânduri despre „XV… Subconstientul si relatiile umane armonioase – Cum sa ne imbunatatim relatiile cu semenii?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s