XIII.. Manifestarea puterii subconstientului in rezolvarea problemelor de cuplu

1.Necunoaşterea legilor divine in manifestare constituie adevărata cauza a nefericirii. Rugandu-va împreuna pentru armonia cuplului veţi invata cum sa va construiţi o relaţie profunda si spirituala.

2.Pentru a evita divortul actionati inca dinainte de a va casatori. Rugaţi-va sa vina fiinta ideala pentru voi, mentalizand cu precizie ce calitati doriţi sa aibă aceasta. Veţi constata cu încântare ca aţi întâlnit bărbatul sau femeia de care aveţi nevoie.

3.Numai uniunea plina de iubire dintre un bărbat si o femeie poate fi numita casatorie autentica.

4.Va atrageţi partenerul cel mai potrivit daca va construiţi mental o imagine cat mai precisa a sa. Puteţi fi siguri de rezultat, căci întreaga creaţie se supune legii rezonantei.

5.Nu mai proiectaţi asupra soţului sau soţiei gânduri de neîncredere si ura. Inconjurati-l cu iubire, armonie si bunavointa. Toate problemele se vor rezolva treptat, de la sine, caci vibratiile benefice vor fi absorbite in subconştient, generand mai multa afectiune, putere de transfigurare si uniune datatoare de fericire.

6.Femeile devin iritabile si rautacioase din cauza lipsei de afectiune si respect. Ele aspira sa fie iubite si ocrotite. Aratati-le ca le apreciati, ca inseamna foarte mult pentru voi. Cautati sa observati si sa scoateti in evidenta calitatile pe care cu siguranta le au.

7.Sotul care-si iubeste cu adevarat sotia nu va face si nu va actiona cu nimic impotriva ei, nici prin vorbe, nici prin actiuni. Iubirea veritabila nu insala nicodata.

8.Nu discutati decat cu oameni competenti despre problemele dumneavoastre conjugale. Asa cum nu cereti unui tapiter sa va extraga un dinte, nu cereti familiei sau prietenilor sa va dea sfaturi cand aveti dificultati in viata de cuplu.

9.Nu cautati sa transformati personalitatea celui langa care traiti. Acesta este un semn de manifestare a orgoliului dumneavoastră si o supraestimare a propriilor calitati, care nu vor face decat sa provoace resentimente. Sotul sau sotia are propria sa individualitate si nu poate fi o copie fidela a dumneavoastra.

10.Daca va rugati impreuna veti ramane impreuna. Creati legaturi profunde si spirituale intre dumneavoastra; veti constata ca problemele se vor rezolva treptat. Desi cateodata vi se pare greu, mentalizati-va sotia fericita, plina de sanatate, frumoasa. De asemenea, sotul poate fi vazut puternic, tandru, armonios, bun. Mentineti neintrerupt aceasta imagine benefica, pana ce transformarea se va produce in realitate.

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s