XII… Subconstientul si miracolele somnului – idei forta despre binefacerile somnului

1.Trebuie sa va treziti a doua zi la o anumita ora? Nimic mai simplu: inainte de a adormi sugerati subconştientului sa va trezeasca exact la acea ora. Veti constata cu uimire ca el se va supune. Faceti apel la subconştient in rezolvarea oricarei probleme caci nimic nu este prea greu pentru forta infinita a subconştientului.

2.Subconştientul nu cunoaşte odihna niciodata, lucreaza fara incetare. Controleaza toate functiile vitale si vindeca orice boala. Impacati-va cu dumneavoastra insiva, iertati pe toti ceci car v-au gresit; vindecarea se va produce mult mai repede.

3.Subconştientul va ghideaza mai ales atunci cand dormiti sau cand visati. Curentii vitali circula atunci liberi prin fiinta, purificand-o, ai dimineata sa va treziti revitalizati si intineriti.

4.Daca sunteti inca sub influenta supararilor si conflictelor din timpul zilei, calamti-va mai intai si concentrati-va asupra unor sugestii pozitive. Invocati fortele si intelepciunea din subconştient si cereti sa rezolve problema cu care va confruntati. Veti dobandi astfel un plus de incredere in dumneavoastra, calm si putere.

5.Somnul este esntial pentru o minte lucida si un corp sanatos. Lipsa de somn provoaca iritabilitate, depresii psihice, zapaceala; sunt ncesare cel putin 8ore de somn in fiecare noapte.

6.Savantii au demonstrat ca in urma unei insomnii prelungite survin o serie de tulburari psihopatologice.

7.In timpul somnului mintea se incarca cu forte noi. Multe personae care nu dorm suficient prezinta tulburari de memorie si de coordonare a miscarilor, sunt dezorientate, confuze.

8.Creierul obosit va sacrifica orice pentru cateva clipe de somn. Atentie! Cei care aveti tendinta sa adormiti la volan!

9.Noaptea e un sfetnic bun. Inainte de a adormi invocati protectia subconstientului. Cereti raspuns la intrebarea care va framanta, apoi fiti receptivi pentru a intelege raspunsul.

10.Aveti deplina incredere in subconştient; el nu va poate orienta decat in directia buna. Cateodata, mesajul sau va parvine prin intermediul unui vis foarte clar si sugestiv.

11.Modul in care ganditi va determina destinul. Lăsaţi-va ghidaţi de către înţelepciunea infinita ascunsa in fiinta dumneavoastră, acceptaţi orice sfat sau sugestie care simţiţi ca vine de acolo. Fiţi optimişti, ganditi-va ca nu vi se poate petrece nimic râu; astfel, remodelaţi destinul si va imbunatatiti viitorul.

12.Daca doriţi sa scrieţi un roman, o piesa de teatru sau sa realizaţi o invenţie extraordinara cereţi subconştientului sa va inspire; conştientizaţi faptul ca el va ghidează mereu. Se pot produce astfel adevărate miracole.

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s