XI…. Pentru dobandirea succesului, subconstientul va este cel mai bun aliat

1.Succesul înseamnă sa reuşeşti in tot ceea ce ti-ai propus. Daca veţi fi calmi, fericiţi, mulţumiţi si veţi face mereu ceea ce va place, veţi dobândi cu siguranţa succesul deplin in viata.

2.Analizati-va cu atenţie, descoperiti ce va place cu adevarat sa faceti si actionati perseverent in acel sens. Daca nu reusiti sa va dati seama, cereti sa fiti ghidati pentru a descoperi directia in care va puteti manifesta plenar.

3.Specializati-va in domeniul ales si cautati sa aflati tot mai multe despre el.

4.Reusita nu apartine celor egoisti, ci celor care si-au faurit un ideal din servirea si ajutorul intregii umanitati.

5.Nu poate fi vorba de reusita fara pacea mintii.

6.Pentru a reusi trebuie sa aveti deplina incredere.

7.Daca va imaginati cu claritate scopul subconstientul va va pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru indeplinirea sa.

8.Gandul insotit de sentiment si aspiratie pozitiva devine o forta uriasa careia nimic nu i se poate opune.

9.Imaginaţia controlata poate realiza miracole căci ea ne pune la unison cu puterile latente ale subconştientului.

10.Daca doriţi sa obţineţi succesul pe plan profesional imaginaţi-va ca seful sau cineva pe care il preţuiţi foarte mult va felicita si va admira sincer. Dati viata si forţa acestei imagini prin sentimente pozitive. „Auziţi” vocea, „observaţi” gesturile specifice. Vizualizaţi mintal aceasta imagine cu perseverenta, ocupati-va toţi timpii morţi ai zilei cu aceasta actiune. Cu siguranţa, ca in timp, va veni si bucuria reusitei.

11.In subcontient sunt pastrate toate amintirile si impresiile traite. Pentru a va imbunantatii memoria emiteti de multe ori aceasta sugestie: „ Memoria infinita a subconştientului imi reveleaza in orice moment ceea ce am nevoie sa stiu”.

12.Daca doriţi sa vindeti ceva afirmati repetat, incet si cu atentie, urmatoarele: „Intelepciunea subconştientului stie deja care este cumparatorul ideal pentru acest lucru si il atrage catre mine”. Veti fi uimiti sa constati ca asa stau lucrurile si in realitate.

13.Ideea de succes contine in ea toate elementele si aspectele succesului. Repetati de multe ori, cu incredere si convingere, cuvantul succes, dinamizand astfel puterile ascunse care va pot duce la obtinerea unui succes deplin.

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s