X….. Aveti dreptul sa va bucurati de prosperitate

1.Fiţi indrazneti si solicitaţi dreptul la o viata prospera. Subconştientul se va supune acestor sugestii.
2.Nu va mulţumiţi sa trăiţi la limita sărăciei. Cereţi inteligentei infinite mijloacele necesare pentru a face ceea ce doriţi in orice moment. Descoperiţi tezaurul imens ascuns la nivelul subconştientului.
3.Cat timp banii circula liber in viata dumneavoastră înseamnă ca sunteţi sanatosi din punct de vedere economic. Consideraţi banii ca fiind asemănători cu fluxul si refluxul marii, mereu ritmic si constant. Căci atunci când marea se retrage sunteţi siguri ca ea va urca din nou.
4.Aplicând legile subconştientului, veţi putea obţine întotdeauna suma de bani de care aveţi nevoie, indiferent pe ce cale va vor venii aceştia.
5.Unul dintre motivele pentru care mulţi oameni se zbat in lipsuri este faptul ca ei condamna banii. Ceea ce condamnaţi se indeparteaza de voi.
6.Nu faceti din bani un idol. Ei nu reprezinta decat un simbol. Amintiti-va ca adevaratele comori se afla in spiritul dumneavoastra. Sunteti aici pentru a trai echilibrat – deci trebuie sa aveti la dispozitie doar bucuriile materiale de care aveţi nevoie cu adevarat.
7.Banii nu reprezintă adevăratul scop al existentei. Căutaţi sa atingeţi prosperitatea, bucuria, calmul lăuntric si dragostea pentru toate fiinţele. Subconştientul va va oferi toate aceste calitati in armonie cu legile divine.
8.Sărăcia nu constituie o virtute si un motiv de lauda, ci o boala a spiritului. Trebuie sa va purificaţi mentalul de gândurile negative care dau naştere acestei stări penibile.
9.Aceasta existenta nu v-a fost data ca sa traiti intr-o cocioaba, nici sa va imbracati in zdrenţe sau sa va fie foame mereu.
10.Nu spuneţi niciodată: „banii sunt murdari” sau „ii dispreţuiesc”. Ceea ce criticaţi se indeparteaza de voi. Nici un lucru nu este bun sau râu, ci orientarea pe care i-o daţi îl face sa fie altfel.
11.Repetaţi frecvent: „banii sunt utili. Mă folosesc de ei cu înţelepciune, in mod constructiv si judicios. Ii dăruiesc cu bucurie, iar ei îmi sosesc multiplicaţi de mii de ori.”
12.Banii nu sunt cu nimic mai prejos decât cuprul, plumbul sau fierul din minereurile pamantului. Cu adevărat rea este ignoranta si folosirea cu perversitate a puterilor subconştientului.
13.Daca va construiţi o imagine mentala clara a ceea ce doriţi sa obţineţi răspunsul subconştientului si deci îndeplinirea dorinţei nu va intarzia sa apăra.
14.Incetaţi sa tot cereţi fara a da nimic in schimb, căci nici un lucru nu este gratuit. Pentru a primi trebuie sa oferiţi. Chiar si in cazul in care lucraţi cu subconştientul, trebuie sa fiţi plini de dăruire si sa folosiţi concentrarea mentala de care dispuneţi in slujba idealurilor dumneavoastră.

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s