VII… Subconstientul tinde catre viata

1.Subconştientul este adevăratul constructor al corpului, el lucrează 24 de ore pe zi. Gândurile dumneavoastră negative ii perturba insa procesele vitale, împiedicând armonizarea si bunăstarea întregii fiinţe.

2.Sugestionaţi subconştientul sa va răspundă la o întrebare pe care o formulati inainte de a adormi. El o va face negresit.

3.Supravegheati-va gandurile. Orice idee acceptata este trimisa de la creier spre plexul solar – numit si „creierul abdominal” – si se va manifesta ca atare.

4.Deveniţi conştienţi de faptul ca puteţi sa va transformaţi, oferindu-i subconştientului un nou prototip (tipar) al fiintei dumneavoastra fizice si psihice.

5.Activitatea subconştientului este orintata mereu catre viata. Datoria dumneavoastra este aceea de a va controla mentalul constient. Hraniti-l numai cu ganduri armonioase, pure si benefice. Subconştientul va reactiona totdeauna la ceea ce obisnuiti sa ganditi.

6.Corpul isi reinnoieste complet celulele la fiecare 11 luni. Va sta deci in putere, oricand, sa va tranformati corpul daca va schimbati gandurile, veghind ca ele sa fie mereu armonioase.

7.Starea de sanatate este normala. Este anormal sa fi bolnav. Principiul armoniei este innascut in noi.

8.Gelozia, neincrederea, anxietatea, toate acestea afecteaza nervii si glandele, provocand tot felul de suferinte mentale si fizice.

9.Ceea ce afirmati si simtiti in mod constient se va manifesta in mintea, corpul si actiunile dumneavoastra. Orientati-va benefic atitudinea si comportamentul: veti fi inundati atunci de imensa bucurie a vietii.

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s