VI…. Tehnici practice folosite pentru vindecarea diferitelor afectiuni

1.Fiti asemenea unui inginer in lucru cu mentalul si folositi-va de tehnici care si-au dovedit, fara urma de îndoiala, eficacitatea de-a lungul timpului, pentru a va construi o viata mai frumoasa si mai nobila.
2.Dorintele dumneavoastra reprezinta rugaciunile dumneavostra. Imaginati-va ca dorintele va sunt deja indeplinite si cautati sa traiti plenar emotiile legate de ele. Astfel, veti experimenta cu adevarat bucuria rugaciunii satisfacute.
3.Incercati sa rezolvati mai intai problemele usoare cu ajutorul acestor tehnici.
4.Puteti dobandi o sanatate radioasa, succesul si fericirea cu ajutorul gandurilor benefice si constructive pe care le intretineti in laboratorul secret din mintea dumneavoastra.
5.Faceti mai multe experiente pana cand veti deveni siguri ca inteligenta nelimitata a subconştientului raspunde gandurilor pe care dumneavoastra le orientati constient.
6.Ca sa fiti siguri ca dorinta va va fi indeplinita, bucuraţi-va dinainte si fiti mereu relaxaţi.
7.O imagine mentala clara valoreaza cat mii de cuvinte. Subconştientul va manifesta orice imagine pe care o intretineti in minte cu perseverenta si incredere.
8.Evitati orice efort sau tensiune mentala in rugaciune. Intrati intr-o stare de somnolenta si adormiti cu sentimentul, chiar cu certitudinea, ca rugaciunea dumneavoastra va fi ascultata.
9.Amintiţi-va ca inima plina de recunostiinta este întotdeauna aproape de toate comorile universului.
10.A afirma înseamnă a declara un lucru adevărat. Daca veti adopta aceasta atitudine in ciuda oricaror aparente, in mod sigur veţi primi răspuns la rugăciunile dumneavoastră.
11.Captaţi undele mentale ale armoniei, sanatatii si calmului lăuntric prin contemplarea dragostei si a splendorii lui Dumnezeu.
12.Orice veţi decreta cu hotărâre, se va îndeplini. Decretaţi deci ca armonia, sănătatea, pacea si abundenta se manifesta din plin in viata dumneavoastră.

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s