V….. Vindecari cu ajutorul sugestiei in epoca moderna

1.Deveniti constienti de sursa oricarei vindecari. Urmariti sa realizati faptul ca daca orientati intr-o directie buna forta subconstientului puteti sa eliminati orice boala a corpului sau a mintii.
2.Elaboraţi un plan bine definit si formulele potrivite pentru a face ca dorinţele dumneavoastră sa pătrundă in subconştient.
3.Imaginati-va cu claritate ceea ce doriti si deveniti constient ca acel lucru reprezinta deja o realitate intr-un plan subtil. Perseverati si veti obtine sigur rezultate.
4.Urmariti sa intelegeti ce inseamna credinta. Ea reprezinta un gand intretinut cu perseverenta prin care dumneavostra deveniti creatorul unei anumite realitati.
5.Sa va complaceti in boala sau sa credeti ca sunteţi vulnerabili, acesta este cel mai rau lucru pe care-l puteţi gândi. Credeţi cu tărie in sănătatea perfecta, in prosperitate, in pace si in ocrotirea divina.
6.Gandurile nobile si puternice pe care le intretineti in mod perseverent in minte se vor transforma in realitate pe masura naturii lor benefice si a credintei dumneavoastra.
7.Folositi beneficiile terapiei prin rugaciune in viata de zi cu zi. Alegeti un proeict, o idee, o imagine mentala.focalizati-va mintal si emotional asupra acelei idei si mentineti-o cu fermitate pana ce rugaciunea vi se va indeplini.
8.Amintiti-va ca daca doriti cu adevarat sa aveti puterea de a vindeca o putti obtine prin credinta si prin cunoasterea modului in care conlucreaza constientul si subconstientul. Deci credinta se obtine si prin cunoastere.
9.Credinta totala se manifesta atunci cand se obtin vindecari ale unor bolnavi chiar fara a fi cunoascute exact fortele care intervin.
10.Rugati-va pentru cei pe care ii iubiti si care sunt bolnavi. Relaxati-va minte si emiteti ganduri de sanatate, vitalitate si perfectiune, ganduri care se vor transmite in mentalul subiectiv (subconstientul) macrocosmic si, ajungand la bolnav, il vor ajuta sa se vindece.

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s