IV…. Vindecari miraculoase in antichitate. Rezumatul procedeelor curative

1.Amintiti-va mereu ca puterea curativa salasuieste in propriul dumneavoastra subconstient.

2.Deveniti constienti de faptul ca increderea este asemenea unei seminte puse intr-un pamant fertil; ea va incloti si va da nastere unei plante din acelasi soi. Semanati ideea (samanta) in subconstient, udati-o si ingrijiti-o printr-o stare de asteptare plina de incredere si ea se va manifesta la timpul potrivit.

3.Ideea unei carti, a unei inventii sau a unei piese de teatru pe care urmeaza sa o realizezi este cat se poate de reala in mintea dumneavostra. De ce sa nu considerati ca acea idee a devenit deja realitate in planul fizic? Credeti in realitatea ideii, proiectului sau inventiei dumneavoastra si, in masura in care reusiti sa dobanditi aceasta incredere, veti constata ca ideea se materializeaza.

4.Atunci cand va rugati pentru binele cuiva, fiti convinsi de faptul ca forta cu care reusiti sa mentalizati o stare de sanatate, de perfectiune si de bucurie poate transforma prototipurile negative din subconstientul celui pentru care va rugati. Rezultatele miraculoae nu vor intarzia sa apara.

5.Vindecarile miraculoase de care ati auzit vorbindu-se sunt datorate puterii imaginatiei si a credintei care actioneaza asupra subconstientului si activeaza fortele curative latente.

6.Orice boala porneste din minte.nimic nu se manifesta in corp fara sa aiba deja un prototip mintal corespunzator.

7.Aproape orice simptom de boala poate fi provocat prin sugestie hipnotica. Aceasta demonstreaza marea putere a gandului.

8.Nu tratamentul medical  este cauza vindecarii, ci doar credinta ferma.

9.Fie ca obiectul credintei dumneavoastra este „vazut”, fie ca e „nevazut”, veti obtine aceleasi rezultate. Subconstientul respunde cu fidelitate oricarui gand care este suficient de puternic. Puteti considera credinta ca fiind tot un gand si trebuie sa o cultivati mereu; nu aveti nevoie de mai mult.

Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s