III…. Puterea miraculoasa a subconstientului

1.Subconstientul controleaza toate procesele vitale ale organismului si cunoaste raspunsul la orice intrebare;

2.Inainte de a adormi, oferiti subconstientului anumite sugestii pozitive, armonioase, convingandu-va astfel de puterea sa miraculoasa;

3.Tot ceea ce imprimati in subconstient se va exprima in lumea obiectiva sub forma de conditionari, evenimente sau experiente. De aceea trebuie sa supravegheati cu grija orice idee si orice gand pe care il emiteti;

4.Legea actiunii si a reactiunii este universala. Gandul este actiunea, iar reactiunea este raspunsul automat al subconstientului la acel gând. Controlaţi-va deci gândurile si aveţi deplina responsabilitate fata de ele.

5.Orice frustrare are drept cauza o dorinţa nesatisfăcuta. Daca veţi permite gândurilor sa se oprească asupra obstacolelor si asupra dificultăţilor, atunci subconştientul va fi blocat, neputând sa acţioneze spre binele dumneavoastră.

6.Energiile vitale vor curge prin fiinţa dumneavoastră ritmic si armonios daca veţi afirma cu tărie: „Sunt sigur ca puterea subconştientului, care mi-a dat aceasta dorinţa, mi-o va îndeplinii curând”. Aceasta va elimina orice conflict.

7.Puteti sa afectati ritmul normal al inimii, al plamanilor ori al celorlalte organe prin ganduri anxioase si de teama constant intretinute. Hraniti subconstientul doar cu ganduri armonioase, de sanatate si pace, si atunci activitatea tuturor organelor va reveni la normal.

8.Obisnuiti-va sa asteptati mereu ceva bun, caci subconstientul va raspunde fidel acestui gand intretinut.

9.Imaginaţi-va mereu un deznodământ fericit, soluţionarea problemei cu care va confruntaţi, trăiţi pe deplin si cu anticipaţie bucuria reusitei, căci orice va imaginaţi sau simţiţi cu toata fiinţa va fi acceptat si realizat de către subconştient.

3 comentarii

3 gânduri despre „III…. Puterea miraculoasa a subconstientului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s