II….. Modalitatea de manifestare si actiune a mentalului fiintei umane

 

1.Ganditi-va numai la bine si binele se va manifesta fara nicio indoiala. Daca veti gandi insa in mod negativ, veti culege roade pe masura. Sunteti chiar reflectarea propriilor dumneavoastra ganduri;

2.Subconstientul nu va contrazice niciodata, el accepta mereu ceea ce afirmati in mod constient. Nu spuneti niciodata: „Nu am destui bani sa-mi cumpar asta”, desi poate momentan este adevarat. Mai bine spuneti: „Voi cumpara acest obiect. Accept total aceasta idee”.

3.Detineti mereu puterea de a alege. Alegeti deci sanatatea si fericirea. Puteti decide daca sa fiti prietenos sau dusmanos. Alegeti totdeauna un comportament amabil, cordial, vesel, cooperant si intreaga lume va va raspunde la fel. Acesta este cel mai bun mijloc de a va dezvolta o personalitate plina de armonie;

4.Mentalul constient are rol de „paznic”. Rolul sau fundamental este acela de a va proteja subconstientul impotriva sugestiilor negative. Urmariti sa fiti mereu convinsi ca in curand se va petrece ceva minunat. Cea mai mare putere cu care ati fost inzestrati este capacitatea de a alege. Alegeti deci bucuria si bunastarea in toate aspectele vietii.

5.Sugestiile si afirmatiile celorlalti nu au nici o putere de a va face rau. Retineti faptul ca doar propriile ganduri va pot influenta. De aceea, respingeti cu tarie gandurile sau declaratiile celorlalti care va dauneaza, construind si hranind dumneavoastra insiva sugestii pozitive. Aveti deci puterea de a alege modul in care veti actiona.

6.Supravegheati-va mereu afirmatiile. Veti primii raspunsuri chiar si la cele mai neinsemnate cuvinte. Nu spuneti niciodata ; „Voi da gres, imi voi pierde serviciul; nu-mi pot plati avocatul”, caci subconstientul nu intelege glumele dumneavostra. Astfel, veti avea parte de ceea ce decretati (in gluma sau in serios).

7.Mentalul nu este nici rau, nici bun, asa cum nicio forta a naturii nu este nici rea, nici buna. Totul depinde de modul in care va folositi de aceasta forta. Urmariti deci sa o utilizati doar in scopuri benefice, pentru ai vindeca si a-i ajuta pe oameni.

8.Nu spuneti niciodata: „Nu pot”. Depasiti-va teama si inlocuiti aceste cuvinte cu urmatoarele: „Totul imi sta in putere datorita giganticei forte a subconstientului care ma sustine”.

9.Abordati viata din punctul de vedere al adevarurilor eterne si al principiilor imuabile si nu din perspectiva fricii, a ignorantei si a superstitiilor. Mai ales, nu permiteti nimanui sa gandeasca pentru dumneavoastra. Luati singuri decizii si analizati-va cu grija gandurile.

10.Sunteti insusi capitanul propriului dumneavoastra subconstient, stapanul propriului dumneavoastra destin. Amintiti-va mereu ca aveti puterea de a alege. Prin urmare, alegeti viata! Alegeti dragostea! Alegeti fericirea!

11.Toate ideile pe care mentalul constient le ia drept bune, vor fi acceptate si de catre subconstient, care va gasi calea pentru a le transpune in realitate. Aveti incredere in legile imuabile ale creatiei, in protectia divina si in binecuvantarea sa.

2 comentarii

2 gânduri despre „II….. Modalitatea de manifestare si actiune a mentalului fiintei umane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s