– Descoperire Arheologica in Piramida lui Keops

SCHELETUL UNEI CREATURI, JUMĂTATE OM, JUMĂTATE FELINĂ
DESCOPERIT ÎN MAREA PIRAMIDĂ DIN EGIPT
Acum trei ani, o echipă de arheologi egipteni a scos la lumină rămășițele unei ființe cu corp de pisică și craniu de om. Scheletul, perfect prezervat, a fost găsit la intrarea unei camere ascunse, care fusese recent descoperită în partea superioară a Piramidei lui Keops. Acesta ar fi fost ulterior expus în Muzeul național de istorie din Cairo. Această știre a fost dată publicității la scurt timp după eveniment, de către publicația The National Reporter. Iată ce relatau reporterii americani pe 19 decembrie 2009:
«Oameni de știință din lumea întreagă au ajuns în Egipt, pentru a studia ciudatul schelet, multora dintre ei nevenindu-le să creadă că e real. „Cunoaștem faptul că egiptenii antici erau, printre altele, și taxidermiști desăvârșiți. Ceea ce vedem acum este cel mai probabil una din creațiile lor, menită să sperie eventualii hoți”, ne spune dr. Jason Hendley, de la Universitatea Oxford.
Unii dintre cercetătorii care s-au aflat la fața locului împărtășesc opinia dr. Hendley, în timp ce alții sunt mai puțin sceptici: „Ceea ce mă nedumerește este faptul că coloana vertebrală a acestei creaturi este atașată de craniu în mod natural, explică dr. Winston Gorjone. Dacă ceea ce vedem acum ar fi creația unui taxidermist antic, metoda de atașare a craniului la coloană ar fi vizibilă. Ar exista sârme care să le țină împreună. În cazul de față, ele nu există. Vedem clar că oasele se îmbină în mod natural, ceea arată că acest schelet ar putea fi, într-adevăr, rămășițele unei specii de animale de mult dispărute. Să nu uităm că tradițiile vechilor egipteni abundă în ființe jumătate om, jumătate animal, mai spune dr. Gorjone. Întrebarea la care suntem provocați să răspundem acum este dacă acestea chiar au fost rodul imaginației sau au existat în realitate”.
Reporterul: Ce ne puteți spune despre misterioasa sferă plutitoare găsită în camera secretă?
Dr. Gorjone: Nu am voie să discut public despre ea. În momentul de față, sfera aurie este considerată secret de stat de către guvernul egiptean și ni s-a interzis să discutăm despre ea.
Reporterul: După părerea dumneavoastră, în cât timp ar putea fi aflat secretul bilei plutitoare, și dacă s-ar reuși acest lucru, această informație ar fi adusă la cunoștința publicului?
Dr. Gorjone: În momentul de față, sfera se află încă în Marea Piramidă. Din ceea ce mi s-a spus, nu poate fi mișcată. Tehnicienii au încercat s-o disloce din poziția actuală folosind pistoane hidraulice, dar câmpul de forță generat de sferă este prea puternic. Ce este ea și cum a reușit să rămână suspendată timp de mii de ani este încă un mister.
Poziția încăperii secrete, descoperită în Piramida lui Keops
În 1993, o sondă robot a fost direcționată printr-o gură de aerisire. După ce a parcurs un traseu întortocheat, cu multe cotituri, aceasta s-a oprit în fața unei uși de marmură. Ce se afla dincolo de această ușă a rămas un mister până luna trecută, când oamenii de știință au primit aprobarea să continue explorarea prin forarea unei găuri de mică dimensiune, atât cât să intre prin ea fibra optică a sondei.
Zis și făcut. Sonda și-a continuat drumul, luând-o în sus câțiva metri, până când a intrat într-o cameră deschisă, lungă de cca 3 metri și înaltă de 1 metru și jumătate. Ceea ce au revelat imaginile a fost de-a dreptul șocant. În mijlocul încăperii și în fața celei de-a doua uși stătea scheletul unui animal. Dar nu al vreunui animal cunoscut. Părea să fie o pisică de dimensiuni mari cu un cap uman, având craniul alungit. Acesta părea că stă de pază în fața intrării în ce-a de-a doua cameră. Când imaginea animalului a apărut pe video-monitor, câțiva dintre specialiștii prezenți au spus că aceasta trebuie să fie dovada concretă a uneia dintre cele mai adorate făpturi mitice ale vechilor egipteni – ființa jumătate om, jumătate pisică. Oare asta să fie dovada concretă că așa ceva a existat?
Scheletul a fost atent examinat timp de aproape 3 ore de către echipa de cercetare, imaginile fiind transmise în direct în lumea întreagă, la mai multe universități de prestigiu. Ce este acest animal a rămas în continuare un mister, dar un lucru a fost atunci stabilit unanim: este vorba de un schelet real, nu de o sculptură și nici de creația vreunui taxidermist antic.
Apoi sonda și-a continuat explorarea, făcându-și drum prin a doua deschidere, în camera principală. Luminița emisă de fibra optică a scanat timp de mai multe încăperea întunecată, ce părea a fi goală. Dar încăperea era mult prea mare pentru micul fascicul de lumină, așa că s-a decis trimiterea unui al doilea fascicul, mai eficient, pentru a mări zona de vizibilitate a camerei video. Odată făcut și acest pas, s-a putut determina că încăperea era mult mai spațioasă decât prima. Atunci când sonda video s-a îndreptat direct spre mijlocul camerei, o imagine și mai șocantă li s-a arătat oamenilor de știință: chiar în mijlocul încăperii de piatră se afla o sferă aurie, cu un diametru de cca 30 de centimetri, plutind în aer cam la 40 de centimetri de sol.
Sfera aurie, plutind în aer în cea de-a doua cameră.
Ceea ce se vede sub ea ca fiind o umbră este de fapt o decolorare provenită de la sursa de energie radiind de la glob. Aceeași forță împinge de sub glob și excrementele liliecilor.
Membrii echipei de cercetare erau uluiți de ceea ce vedeau. Sfera pur și simplu plana în spațiul din mijlocul camerei. Nu existau fire care s-o țină în sus și nu era o iluzie optică. După primele estimări, sfera plutitoare era poziționată pe aceeași linie cu vârful piramidei.
Când vestea despre misterioasa sferă plutitoare a ajuns la Departamentul de istorie antică egiptean, echipei de explorare i s-a ordonat să înceteze orice activitate și să-și retragă sonda imediat. Caseta video a fost confiscată, iar membrilor echipei li s-a cerut să părăsească piramida. A doua zi, guvernul egiptean a emis un ordin de confidențialitate, care interzicea orice divulgare de informații privind scheletul pisică/om și mai ales sfera plutitoare. Acestea urmau să rămână un secret de stat, până când avea să fie stabilit cu exactitate ce erau acestea.
Din fericire, întreaga povestea a ajuns la The National Reporter înainte ca acest ordin să fie emis și iată, ne asumăm un mare risc aducând la cunoștința întregii lumi aceste descoperiri uimitoare. Ce explicații vor da în viitor oamenii de știință în legătură cu aceste obiecte stranii nu știm, dar vă asigurăm că The National Reporter va fi prima agenție de știri care le va publica.»
2 comentarii

2 gânduri despre „– Descoperire Arheologica in Piramida lui Keops

 1. precum Herufimi si serafimi si acest animal om era paznicul acelui glob,stim ca egipteni erau urmasii ingerilor,si aveafaraonului,care a ramas in acea forma,este o mare greseala sa se scoata acest glob in afara piramidei,,acel animal nu pazea acel glob de intrusi?
  El pazea acel glob sa nu plece de acolo..
  asta a fost o varianta..
  o alta varianta este ca…
  faraonii precum oamenii aveau un suflet si sufletul oamenilor este in forma ge glob dar este mic,,faraonii find de alta creatie ne fiind pamanteni au o alta conformitate fata de noi,,stim ca erau mult mai mari decat noi si la lume le era frica de ei ,tocmai din cauza marimii lor,acel glob arata un suflet exilat care a ramas pe pamant,pentru ca ingerii nu au acces la el sal duca la judecata sau in rai cum se intampla cu omul,,a ramas in levitare pentru ca si a omului cand omul i-si da duhul acel glob leviteaza,sunt cu miliardele pe pamant,ce-i care raman in iad raman pe Tera si pot fi fotografiati,,iadul este aici,,cum zice si biblia,lucifer conduce tera pana la intoarcerea fiului inapoi..u puteri supranaturale in comparatie cu pamaneni.
  mai ine ziserau epilieni..
  au condus acest pamant pana cand cineva a hotarat a le sustragaputere siia bligat sa paraseasca pamantul..
  de ce cine stie,sunt multe mituri,care fiecare din ele au un sambure de adevar?
  Acel glob este spiritul care a fost a unui dintre vrajitori
  sau un faraon care nu putea si nu avea acces in rai sia lasat sufletul aici in iad..
  Precum omul si ei au un suflet si este mai mare si leviteaza precum la om,cand omul i-si da duhul si sufletul lui de diferite culori leveiteaza dar este mai mic.
  Globul este suparat ca mii de ani a ramas aici si este rau,nu trebuia scos din piramida,,animalul era un herufim care pazea accesu globului din piramida.
  Un suflet sau spirit are puteri de neimaginat si mai ales de la un faraon..ar trebuii sa universala,pentru intelesul omului este un paradox,pentru ca,un creer Human nu poate sa ajunga la inteligenta sa inteleaga ce este un spirit si sa inteleaga hegemonia extra terestra si formarea eise zideasca inapoi si pus un camp de forta in jurul lui,,nasa are aceasta tehnologie,,sunt mai multe globuri gasite pe pamant,dar sau tinut secret,,in China sunt cele mai mute,Rusia si japonia,,
  Un glob de aur inseamna suprematie absoluta si vechime foarte mare de milioane de ani de viata de suflet,,,sunt rare cazurile cand un suflet se creaza in Univers,,,si asta numai cand suprematia absoluta a creatoriilor decid ca este nevoie de aceasta creare,,care sunt rare,,un suflet se creaza dintro iubire enorma,o iubire care omul nu are capacitatea sa o simta sau sa o inteleaga?
  Omul se hraneste zilnic din minciuna unui sistem putred dfe indoctrinare,care expune cea ce trebuie sa invatam sau sa stim,care este departe de adevarul pur si ce-a ce exista cu adevarat c-a adevar in alfa si omega..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s