ANESTEZIA – AMINTIREA DIN VIITOR

Image

Anestezia…momentul cand poti experimenta , fara riscuri prea mari , moartea. Ajungi  , acolo  , pe masa chirurgicala , sa simti  ca trupul este  o entitate separata , care nu-ti mai apartine neaparat. Si , culmea , nu-i nici o nenorocire. Materialul , obsesia noastra de fiecare zi  , devine un  mare nimic , fara nici o valoare .

E doar o frunza uscata

.Trupul  , de care avem atata grija , care ne da atatea batai de cap , mai ales noua , femeilor ,nu mai foloseste la nimic . El doar ramane undeva , pe pamant , ca o frunza uscata.

Banii , praf si pulbere , multi sau putini , sunt doar frunze uscate  , imprastiati de curentul  de iluzii al mostenitorilor .

Ramai doar TU…Acolo esti singur , fara identitate , fara durere fizica , fara griji .Totul ramane in urma  , se trage o cortina grea  si intunecata  , care inchide orice gand , orice comunicare , orice dorinta , orice vis pamantesc si efemer .Ce vise  , ce dorinte  , ce sentimente poate avea o molecula de materie , in drumul ei spre o destinatie anume ? Disparitia timpului face parte din decor. Un singur lucru ramane ca o perceptie constanta si  anume MISCAREA . Pana la urma  , ramai un punct cu constiinta , care se grabeste sa ajunga  UNDEVA .  Destinatia ramane o necunoscuta , dar este sigur ACOLO  , ca un scop in sine. Nu apuci sa ajungi  cand ,  trebuie sa te trezesti .Realitatea , suparata ca ai pacalit-o , te prinde  din urma . Materialul , trupul , te iau in imprimire fara menajamente . Durerea  fizica  , grija fata de cei dragi  , te arunca instantaneu  , in valtoarea timpului , care abia asteapta sa te prinda , iar , in caruselul  propriului destin.

ANESTEZIA , iluzia SUBCONSTIENTULUI  ca a invins timpul…ramane doar o AMINTIRE ,  din viitor si din trecut , laolalta.

Un singur lucru te determina sa te intorci aici …si sa incepi  sa respiri – DRAGOSTEA.

11 gânduri despre „ANESTEZIA – AMINTIREA DIN VIITOR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s