SUBCONSTIENTUL…ABISUL ALBASTRU

Ca un aisberg , ascuns in proportie covarsitoare in abisuri necunoscute , SUBCONSTIENTUL , ne construieste realitatea de fiecare zi . Avem , fiecare din noi , ascunse cu grija , secrete , unele , atat de bine zavorate , incat nici macar nu ni-le mai amintim . Amintirile noastre , placute sau traumatizante , raman ancorate , ca programe de comportament , undeva in SUBCONSTIENT . Practic , se pare ca primii ani din copilarie , isi lasa , in mod ireversibil , amprenta asupra noastra .
Acolo ,in abisul propriului SUBCONSTIENT , avem raspunsuri la toate intrebarile noastre existentiale . Purtam cu noi , informatii incredibile despre lucruri si evenimente petrecute in vremuri necuprinse in memoria constienta. De aceea , din pacate , accesul la SUBCONSTIENT , ramane apanajul initiatilor . Dar , totusi , putem si noi , muritorii de rand ,sa ajungem undeva , acolo , in abisul albastru al propriilor temeri , in jungla terifianta a spaimelor copilariei . Exista usi , putine , prin care poti cobora , pana la un anumit nivel , mai mult sau mai putin suportabil .Cateodata , poti gasi acolo comoara care-ti va salva sufletul si trupul de suferinte devenite inutile.

IN ABISUL ALBASTRU , DIN SUBCONSTIENTUL TAU , SE CONSTRUIESTE PROPRIUL ADEVAR , DE FAPT , JUSTIFICAREA EXISTENTEI PERSONALE PE ACEST PAMANT .

In mod esential , intreaga existenta umana , cu cortegiul ei de lectii , se tese in jurul sentimentelor de iubire . Intotdeauna , prea putina , sau prea multa , DRAGOSTEA , NE CIZELEAZA CA UN BIJUTIER , VIATA.

Un gând despre „SUBCONSTIENTUL…ABISUL ALBASTRU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s