RUGA…PENTRU SUBCONSTIENTUL TAU GENIAL

85o3FbF5r00rCT35BU3Dno4xrRnhK6WIDaca doresti reprogramarea  propriului subconstient, iti sugerez sa incerci sa folosesti o metoda dezvoltata de Dr. Frederick Eikerenkoetter. In loc sa vorbesti cu subconstientul tau considerandu-l o singura entitate, vorbeste gandurilor, mintii, simtamintelor si trupului intr-o maniera asemanatoare, dupa cum urmeaza:

„Ganduri, ascultati! Vreau sa incetati sa mai fiti asa de razlete si sa incetati sa mai pierdeti timpul si energia cu temeri, indoieli si vechi amintiri care nu ne fac nici un bine. De acum inainte, minte a mea, te rog sa generezi numai ganduri bune, pozitive si iubitoare. Gandeste-te la lucruri frumoase, la tintele si planurile noastre, la cum sa ii ajutam pe ceilalti si la cum sa fim noi mai buni. Minte, gandeste numai ganduri bune! Daca vin si alt fel de ganduri, uita-te la ele, da-le un sut si intoarce-te la gandurile bune.

Sentimente! Ascultati la mine! Vreau sa incetati sa mai stati in frica si neliniste, coplesite de vechi rani si invidie, furie, resentimente, vina, gelozie si multe lucruri din acestea. Daca vreunul dintre acestea apare, simtiti-l putin, apoi lasati-l sa paleasca si inlocuiti-l cu un sentiment bun. Vreau sa existe de acum inainte numai sentimente bune, fericite, increzatoare, generatoare de iubire si orientate catre succes in tot ceea ce intreprind.

Trupule, asculta-ma! Esti un trup minunat si faci tot felul de lucruri bune: pompezi sangele si inlocuiesti celulele fara ca macar sa iti spun eu sa faci aceasta. Dar de acum vreau sa faci totul si mai bine. Vreau sa fii mai inzestrat cu putere, mai gratios in tot ceea ce faci, mai capabil in a folosi hrana si aerul mai eficient decat o faci deja si sa incetezi sa mai faci lucruri care rapesc din putere, energie si sanatate. Si trupule, vreau sa te relaxezi mai mult, sa simti mai multa placere, sa te bucuri mai mult de viata si sa daruiesti mai multa placere si bucurie celorlalti.

Multumesc voua, Ganduri, multumesc voua, Sentimente, multumesc tie, Trupule, multumesc Tie, Doamne care permanent esti si te manifesti in fiinta mea.”

4 gânduri despre „RUGA…PENTRU SUBCONSTIENTUL TAU GENIAL

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s