DRAGOSTEA…PASAPORTUL TAU SPRE STELE

cropped-1024px-red_poppie2.jpg,Da cred ca stiu de unde vine dragostea.Vine din timp…de dincolo de noi…a fost inaintea  noastra  in UNIVERS.. se naste odata cu noi….ne insoteste toata viata…si ramane in urma noastra.E singura bogatie in care merita sa investesti …va fi totodata si   singurul bagaj pe care il luam cu noi,dincolo…in inefabil.De fapt reprezinta pasaportul nostru spre stele…Are capacitatea de a transcede vremurile…si de a da aripi omului.

SUBCONSTIENTUL tau stie ca dragostea te transforma…din larva in fluture liber…de aceea o cautam aproape instinctiv toata viata,ne marcheaza destinul din prima zi in care ne  nastem…si ne hranim  si respiram cu ea,din ea, prin ea…orice ar fi. UN OM se desavarseste doar prin focul dragostei…sufletul invata lectiile iubirii cu multe bucurii si multe suferinte…se slefuieste ca un diamant cu noian de emotii indescriptibile…cu care in final invingem moartea..

PRIN DRAGOSTE devenim perfecti….invata sa o pretuiesti si sa o cultivi cu grija…sa te bucuri de fiintele care ti sunt date sa le iubesti  pe acest pamant…nu neglija nimic,chiar si un biet catel maidanez poate face diferenta …dintre rai si iad.

Cum incape atata dragoste intr  o biata inima ?Acesta este misterul pe care mintea omeneasca nu l poate intelege ..pur si simplu deschide ti inima si IUBESTE….FARA REGRETE…NECONDITIONAT..si vei atinge perfectiunea..

SUBCONSTIENTUL TAU primeste IUBIREA si o transforma in AUR CURAT pentru suflet….

2 gânduri despre „DRAGOSTEA…PASAPORTUL TAU SPRE STELE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s