AI GRIJA ,STRADUIESTE TE SA FII FERICIT

1 (35)Paseste linistit in vacarm si graba,nu uita cata liniste poti gasi in TACERE.

Pe cat posibil,fara a renunta la felul tau de a fi,intretine relatii bune cu ceilalti oameni.Exprima ti adevarul tau clar si in liniste.Asculta i pe ceilalti.FIe ei chiar tampi sau inconstienti,au istoria lor.Evita i pe cei galagiosi si agresivi,ei sunt un chin al sufletului.Comparandu te cu altii ,poti deveni vanitos si sumbru,caci vei intalni intotdeauna oameni mai buni si mai rai decat tine.Realizarile si planurile tale sa fie un izvor de bucurie.

Munceste cu tragere de inima,oricat de modesta ar fi munca ta.Fii prudent in ce intreprinzi,caci lumea este plina de inselatorii.Dar prudenta sa nu ti invaluie adevarata virtute,fiindca multi oameni tind spre idealuri inalte si peste tot viata este plina de  eroism.Fii TU INSUTI si mai ales nu ti reprima sentimentele,nu fi cinic in dragoste,caci in fata oricaror secatuiri si dezamagiri ea este vesnica precum iarba.

ACCEPTA SENIN CEEA CE ADUC CU SINE ANII,RENUNTA LA ATRIBUTELE TINERETII FARA AMARACIUNE.Dezvolta ti vigoarea spiritului, pentru a te proteja la necaz.Dar nu te chinui cu plasmuirile imaginatiei.Multe temeri se nasc din plictiseala si singuratate.

Dincolo de disciplina sanatoasa, fii bland cu tine.ESTI COPIL AL UNIVERSULUI.Ca si stelele si arborii ai dreptul sa fii aici,indiferent ca iti este clar sau nu acest lucru,nu te indoi …UNIVERSUL, este asa cum trebuie sa fie.Fii in armonie cu Dumnezeu,indiferent ce crezi despre existenta lui.Indiferent de ceea ce faci si de dorintele tale,pastreaza ti linistea sufletului in larma galagioasa a vietii.

In pofida iluziei si avisurilor spulberate,lumea este frumoasa.

AI GRIJA ,STRADUIESTE TE SA FII FERICIT.

(dupa o incriptie dintr o biserica din Baltimore,a unui autor necunoscut,din anul 1692)

Un gând despre „AI GRIJA ,STRADUIESTE TE SA FII FERICIT

  1. BUNA ZIUA. SINT EMILIA DE LA PARAU (MURESAN) . TE-AM DESCOPERIT INTIMPLATOR DE UN AN SI DE ATUNCI ITI CITESC POSTARILE .MI-E DRAGA POZA CU PUNTEA PESTE SOMES. MA BUCUR PENTRU TINE CA ESTI UN OM IMPLINIT SI-TI DORESC MULTA SANATATE .EMILIA BUDICA , ALEXANDRIA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s