EXISTA UN SUBCONSTIENT COLECTIV UNDE TOTI OAMENII SUNT LA FEL..

Exista un subconstient colectiv unde toti oamenii suntem la fel.Ne deosebesc doar experientele pe care trebuie sa le traim in aceasta viata,pe acest pamant.Pentru a evolua exista optiunea invatarii propriilor lectii.De aceea blamarea si suferinta din partea semenilor nostri am putea sa le privim ca pe trepte in evolutie.

DIN SUFERINTA SE NASTE ADEVARATA PUTERE.

Ceea ce SUBCONSTIENTUL TAU…stie deja trebuie sa inveti si tu.Abia atunci poti merge mai departe spre desavarsirea ta ca fiinta omeneasca.Astfel poti incerca sa transformi orice necaz intr o experienta cu urmari pozitive .Cand venim pe lume avem cu noi trei tipuri de ,,BAGAJE INFORMATIONALE,, si anume:unele ancestrale,din strabuni,unele din perioada embrionara si altele din prima copilarie.Aceste informatii practic ne definesc DESTINUL.

Daca pe informatia ancestrala si cea embrionara  nu prea poti opera, pe informatia primei copilarii te poti reprograma.Pur si simplu ,iti poti remodela caracterul asa cum iti doresti…si ti poti vindeca destinul…Pare o utopie,dar incearca…Este nevoie de trei saptamani de consecventa in arta de a-ti vizualiza propriul vis…pe o stare de RELAXARE.Lucrurile chiar se intampla…pentru ca in mod logic culegi ceea ce ai semanat

ASTAZI IMI ESTE MAI BINE DECAT IERI DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

ASTAZI SUNT FERICIT.

ASTAZI SUNT CEL MAI IUBIT DINTRE PAMANTENI.

ASTAZI SUNT GENIAL.

SI DECE NU AR FI ADEVARAT? CREDE…SUBCONSTIENTUL TAU ESTE GRADINA TA…SEAMANA TI VISUL,INGRIJESTE L  SI VEI CULEGE MINUNI..

Un gând despre „EXISTA UN SUBCONSTIENT COLECTIV UNDE TOTI OAMENII SUNT LA FEL..

  1. Uneori, mi se pare că unele dintre afirmațiile astea sunt prea mult pentru a fi credibile minții conștiente și nu le acceptă. De aceea, eu cred că sunt mai eficiente afirmațiile gen: „În fiecare zi, mă simt din ce în ce mai bine din toate punctele de vedere.”. E celebra sugestie concepută de Emile Coue, pe care, sincer, și eu o folosesc. Ea nu exagerează, astfel că mintea conștientă poate repera măcar un moment al zilei curente, despre care să poată spune: „da, uite, asta nu mi s-a întâmplat ieri și e foarte ok!”. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s