SEPTEMBER MORNING…


Pentru prieteni geniali,
UN SEPTEMBRIE DE POVESTE CU VISURI IMPLINITE SA AVETI.

17 gânduri despre „SEPTEMBER MORNING…

     • „Ceea ce avem noi astăzi nevoie, mai mult decât orice, este să investim în frumos, pentru ca frumosul este armonia provenită din haos. În schimb, noi investim în haos, pentru că haosul este mult mai profitabil decât pacea… Frumusețea e un fel de seif pentru oameni. Și muzica la fel. Nu cred că muzica de azi e frumoasă, muzica acum este doar o modalitate de promovare a altor lucruri, pentru că muzica este o forță și prin urmare prin muzică putem promova orice…. Și muzica devine un produs… ceea ce e rău.[…] Interesul pentru educație, artă, știință, cultură este cheia crizei actuale, din punctul meu de vedere… Criza bancară nu este mai importantă decât criza culturală. Așadar, dacă te ocupi de cultură, cred că restul se poate rezolva mai ușor. Orice altceva, toată mizeria, provine din faptul că nu avem frumusețe, calitatea vieții. Calitatea vieții nu e dată de bani… e cu totul altceva. ” .
      (Evángelos Odhiséas Papathanasíu)

      • Ti-am spus eu ca avem ceva in comun…poate faptul ca gandim la fel…si ca sunt de acord cu tine,in toate privintele,inclusiv privitor la nivelul de cultura care explica degradarea unui intreg popor,la care investitia in educatie este de doi lei.E grav ce se intampla la noi,si ma doare sa stiu ca fiul meu va trai intr-o lume mult …mai intunecata si lipsita de adevaratele valori ale vietii.

       • Educatia este ceea ce supravietuieste dupa ce tot ce a fost invatat a fost uitat. Burrhus Frederic Skinner, daca ne-am lua dupa ce spune Skinner, se pare ca nici generatia care face bugetul, nu a fost prea educata .:D

        • De acest aspect ,nu exista indoiala.Dar nu pot renunta la speranta .De aceea cred ca este important sa punem umarul cu totii,sa facem ce stim mai bine fiecare,si sa transmitem cumva ,generatiei tinere,dragostea pentru adevar si pentru…FRUMOS…multumesc pentru schimbul de idei …in nocturna.:)cudrag si somn usor…te mai astept pe la mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s